okładka

Podstawy żywienia człowieka

Czerwińska, Dorota, Gulińska, Edyta, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: cop. 2005.

Zdrowe odżywianie, Żywność biochemia., Żywność technologia podręcznik szkolny, Odżywianie podręcznik szkolny, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Czerwińska, Dorota
Gulińska, Edyta
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka
ISBN
83-02-09152-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
cop. 2005.
Objętość
192 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Kucharz Małej Gastronomii
UKD
613.2:577.1](075.3.053.7)
613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Żywność biochemia.
Żywność technologia podręcznik szkolny
Odżywianie podręcznik szkolny
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Dotacja z MK.
Bibliogr. s. 191-192. Bibliogr. s. 191-192.
Bibliogr. s. 191.
Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia człowieka w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych.
020
%a 8302091529
080
%a 613.2:577.1](075.3.053.7)
080
%a 613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
100
%a Czerwińska, Dorota
245
%a Podstawy żywienia człowieka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c cop. 2005. %e (Łódź : %f ŁDD).
300
%a 192 s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Kucharz Małej Gastronomii
500
%a Dotacja z MK.
504
%a Bibliogr. s. 191-192.%a Bibliogr. s. 191-192.
504
%a Bibliogr. s. 191.
521
%a Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia człowieka w zawodzie kucharz małej gastronomii.
521
%a Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych.
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Żywność %x biochemia.
650
%a Odżywianie %x podręcznik szkolny
650
%a Żywność %x technologia%x podręcznik szkolny
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Gulińska, Edyta
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-09152-9

Dostępne egzemplarze

1.

Najczęściej wypożyczane