Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Seria
Kucharz Małej Gastronomii
UKD
613.2:577.1](075.3.053.7)
613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Żywność technologia podręcznik szkolny
Odżywianie podręcznik szkolny
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Dotacja z MK.
Bibliogr. s. 191-192. Bibliogr. s. 191-192.
Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia człowieka w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych.
080
%a 613.2:577.1](075.3.053.7)
080
%a 613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
100
%a Czerwińska, Dorota
245
%a Podstawy żywienia człowieka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c cop. 2005.
%e (Łódź :
%f ŁDD).
300
%a 192 s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Kucharz Małej Gastronomii
504
%a Bibliogr. s. 191-192.%a Bibliogr. s. 191-192.
521
%a Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia człowieka w zawodzie kucharz małej gastronomii.
521
%a Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych.
650
%a Żywność
%x biochemia.
650
%a Odżywianie
%x podręcznik szkolny
650
%a Żywność
%x technologia%x podręcznik szkolny
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne